HTML

Don Juan

Don Juan: mindent a csajozásról és a párkapcsolatokról

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Sex on the beach

2009.12.09. 12:00 Donjuan

2009. júliusában történt. Egy jóbarátommal csajoztunk Siófokon. A Captain Morgan előtt segédkeztem a havernek. Megszólított három lányt, kiszúrt egy vöröset közülük. Én persze azonnal lefoglaltam a barna hajú unokatestvérét. Vagány, beszólogatós csajszi volt, ez tetszett benne legjobban. Bevetettem bevált módszereimet, s működött a dolog. A szemem sarkából láttam, hogy a cimborám már csókolózik a vörössel. Picit irigykedtem rá. Én is meg akartam csókolni az én kiválasztottamat, de nem hagyta. Ennek ellenére a flört-jelek rendben voltak. Hirtelen felhúzta a pólómat, s megbámulta a hasizmomat. Az arca mindent elárult…:) Nem kértem el a telefonszámát. Kb. fél vagy háromnegyed óráig beszélgettünk, végül elbúcsúztunk.

Másnap egy sikertelen randiról baktattam visszafelé a sétányon, amikor a barátom  SMS-t küldött rám. A csaj már nagyon vár…

Lépteimet szaporára vettem, s ismét a Captain Morgan előtt találkoztunk. A tekintetében minden benne volt. Most megvagy, gondoltam. Simán ráköszöntem, puszit nem is akartam adni. Hagytam, hogy ő jöjjön közelebb. Ő nagyon akarta a puszit, s nyelves csók lett belőle. Kézen fogtam, s határozottan elindultunk a part felé. Nem beszélgettünk sokat. Még a Coke Beach előtt megálltunk, ahol egyre hevesebb lett a csókváltásunk. „Olyan dughatnékom van” – súgta. „Azon segíthetünk” – feleltem. Egy utolsó teszt következett: „Engem csak az dughat meg, akinek elég nagy farka van”. Említettem már, hogy oda vagyok a tesztekért? Ezen a válaszon még bukhattam volna, de a mindent beindító feleletet kapta. Itt nem a fallikus méret volt a lényeg, hanem a teszt maga. Aktiváltam a beépített szex-szoftverét.

„Most beülünk egy taxiba és elmegyünk a panzióba” – ismertettem vele a haditervet. „Én nem tudok annyit várni” – ezt a választ azért nem vártam. Engedtem neki. Ma már nem tenném, de abban a pillanatban nem volt jelentősége. Sikerült felkapcsolnom az összes vonzalomkapcsolóját. Lementünk a partra, a parkos részre, a fák közé.

Utána néztem körül, hol is vagyunk. A túloldalon Füred fényei ragyogtak az éjszakában. A hely gyönyörű volt. Az élmény is. A megszólítástól számítva összesen körülbelül háromnegyed óra. Ennyi kellett egy szenvedélyes együttléthez.

A történet pikantériája, hogy a vörös unokatestvért másnap a haverom  is magáévá tette. Úgy tűnik, hogy jó referenciának bizonyultam. :)

Nem értette, hogy miért nem akartam puszit adni neki. Elmeséltem neki, hogy ti, nők, olyanok vagytok, mint a macskák. Ha egy madártollat nyomunk a cica orrára, az nem fog neki tetszeni. Felborzolja a szőrét, fúj, meg is karmolhat. De ha csak megmutatjuk neki a tollat, finoman elhúzzuk a nózija előtt, utána fog kapni. „Hogy te mekkora játékos vagy!” mondta erre. Nekem mondod…:P

Tudj meg többet a csábítás titkairól: www.don-juan.hu

Szólj hozzá!

Címkék: don szex sex szerelem csábítás nők the ismerkedés csajok pickup csajozás on siófok morgan beach captain juan pua pickupart

Kulcs a nőkhöz

2009.12.07. 15:31 Donjuan

Zsedényi Csaba „Kulcs a nőkhöz” című könyve óriási hatást gyakorolt rám. A könyv nagyszerűsége abban rejlik, hogy nemcsak a csajok felszedésével, hanem megtartásukkal is foglalkozik. Az alapelv az, hogy aki a PickUpArtban (csábítóművészetben) jó, elvileg jónak kell lennie hosszabb ideig tartó párkapcsolatban is.

Nemrég egy házibuliban beszélgettem a szerzővel, s neki is elmeséltem az élményemet a könyvvel kapcsolatban. Ugyanis ahogyan elolvastam annak idején (ha jól emlékszem, 2009. februárban), elhatároztam, hogy kipróbálom a gyakorlatban. Két barátommal lementünk Szegeden a SingSing nevű szórakozóhelyre, s néztük a csajokat. Péntek este volt, Bárány nyomta a house-t. A DJ pult mellett ácsorogtunk, beszélgettünk, s egyszer csak arra jött egy sötét hajú tündérke. Velem egy magasságú  volt ugyan, de a cipősarkát is beleszámítva nálam magasabbnak tűnt. Vékony derék, tökéletes alak, ragyogó szemek, valami hihetetlen kisugárzás.

Megállítottam, megszólítottam. Azonnal elmosolyodott, lökte a  flörtjeleket. Beszélgettünk egy darabig, nem kértem el a telefonszámát (azóta arra is rájöttem, hogy ennek óriási jelentősége volt). Hétfőn iwiw-en kerestem meg. Az iwiw-en lefolytatott játszmánkban nem voltam túlságosan domináns, inkább ösztönös, s próbáltam nem nkiéhezettnek tűnni (bár az voltam :)). Csütörtökön randiztunk, s össze is jöttünk. Ő volt az első nő, aki miatt beírtam az iwiw-en, hogy kapcsolatban vagyok. Ment minden, mind a karikacsapás. Együtt voltunk egy darabig.

Szó szerint követtem a könyvben leírtakat, s minden működött. Hihetetlen volt. Utólag mutattam képeket Csabának a lányról, s csak annyit mondott, hogy már megérte megírni a művet.

Azóta rájöttem, hogy rengeteg hibát elkövettem, amelyeket azóta igyekszem elkerülni. De akkor is kellemes emlék marad: gyors ismerkedés, randi, szex, párkapcsolat.

Tudj meg többet a csábítás titkairól: www.don-juan.hu

Szólj hozzá!

Címkék: don szex szerelem csábítás nők ismerkedés csajok pickup csajozás juan pua pickupart iwiw game ioi

Korunk Don Juanjáról

2009.12.04. 19:27 Donjuan

Üdv mindenkinek a blogomon: vágjunk bele!

Don Juan – mi másról is szól ez a legendás név: csajozásról, ismerkedésről, kalandokról, szexről, párkapcsolatokról, életvitelről, stílusról, meg ami ehhez kapcsolódhat.

Az életem különféle okok miatt máshogyan alakult, mint ahogyan elképzeltem. Most töltöttem a 35-öt. Szerencsére egyelőre nem nézek ennyinek: nagyon fiatal csajoknál le szoktam tagadni 10-et. Ha elhiszik, miért ne. :P

Volt egy hosszabb kapcsolatom, együttélés, eljegyzés, aztán vége lett, én pedig magányos lettem vénségemre. Összeszedtem magamat, elkezdtem testépítéssel foglalkozni. Leadtam 30 kiló zsírt (!), most 42-es a bicepszem, kockás a hasam (thx to BBTV n Drugs Bunny), fodrászt váltottam, szoliba kezdtem járni, divatos cuccokat venni; s rájöttem, hogy vannak férfi kozmetikumok is.

Igazából fiatalon nem voltak gondjaim az ismerkedéssel, de a sok év kihagyást nem lehet pótolni. Tavaly került hozzám a Szugyiczki Roland neve alatt futó „Hogyan csábítsuk el a nőket?” című pdf-állomány, majd véletlenül ráleltem Zsedényi Csaba "Kulcs a nőkhöz" című könyvére. Megváltoztatta az életemet, de tényleg! Azóta megismertem az angol nyelvű PickUpArt (csábmester) szakirodalommal is.

Ezen a blogon azokat a sztorikat fogom ismertetni, amelyekből én is tanultam, s talán ti is okulhattok.

Tudj meg többet a csábítás titkairól: www.don-juan.hu

1 komment

Címkék: don szex szerelem csábítás nők ismerkedés csajok pickup csajozás juan pua pickupart

süti beállítások módosítása